Tekintse meg a bemutatkozó videónkat:

Tisztelt leendő Ügyfelünk,

 

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, amennyiben érdeklődik a Tagra tachográfkiértékelő szoftver után.

A kitöltés után a megadott email címre meg fog érkezni egy tájékoztató levél, mely tartalmazza a szoftver linkjét. A telepítés után 45 napig használható a szoftver korlátozások nélkül.

Köszönjük érdeklődését.

 

Rólunk:

A Rukon Kft. 2001-ben alakult, fuvarozó, áruszállító cégeket támogató megoldások forgalmazására. Kezdetektől olyan felügyeleti megoldás forgalmazása volt a cél, amelyek kontrollálják azon költségeket, amelyek a járművek, berendezések üzemeltetésével kapcsolatban keletkeznek.

Alapítók úgy vélték, hogy a versenyképesség kulcsa a fejlődőképesség és az innováció, valamint a vevő igényeihez történő alkalmazkodás és a költségtakarékos megoldások keresése, ezért választották a cseh TOROLA gyár termékeit. ( A TOROLA, GENETECH, AXITECH cégek 2009-es évtől GX SOLUTIONS® márkanév alatt forgalmazzák megoldásaikat.)

A GX SOLUTION® (Korábban TDM®) Flottafelügyelet a tehergépjárművek, berendezések, eszközök üzemelését rögzítő és feldolgozó, valamint aktuális üzemanyag fogyasztást mérő rendszer. 

A forgalmazott megoldásokat a cseh GXSOLUTIONS cég mérnökei fejlesztették ki,  mára több mint 30.000 gépjárműben használják szerte Közép-Európában (Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Ausztria).
A rendszer megbízhatóságát és pontosságát jelzi, hogy a világhírű Michelin cég a TDM® berendezések segítségével bizonyította, hogy a legújabb fejlesztésű A2 Energy tehergépjármű abroncsokkal a kamionok kevesebb üzemanyagot fogyasztottak, mint a hagyományos gumival felszerelt kamionok.

A GXSOLUTION ISO 9001 minőségirányítási rendszer, valamint ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer nemzetközi tanúsító szervezet által kibocsátott tanúsítványával rendelkezik. A Rukon Kft. Magyarországon több mint 1.000 GX SOLUTIONS® rendszert szerelt be gépjárművekbe. Referenciái között számos kiemelt nagyvállalat, illetve közepes méretű szállítmányozási vállalkozás szerepel.   

A 21. század kihívása: Emelkedő üzemanyagárak!

Segítség a helyzet megoldására: Tartsa ellenőrzés alatt üzemanyag fogyasztását!
Velünk nemcsak azt fogja tudni, hogy mikor, merre jártak a gépjárművei, hanem arról is tájékozódhat, hogy mikor, mennyit üzemelt a jármű alapjáraton, mennyi ideig működött a segédberendezés mikor indult, mikor érkezett meg a célállomásra. Az ellenőrzés folyamatos, hiszen korrekt adatunk van az átlagfogyasztásról, illetve a tankolások helyéről és idejéről. Erre a célra többféle megoldással állunk ügyfeleink rendelkezésére. GX SOLUTIONS üzemanyag mérési megoldások. 

A fuvarozók tevékenységét fokozottan ellenőrzi több hatóság!

Mi erre is tudunk megoldást, egy európai igényeket kielégítő programmal:
Az általunk forgalmazott tachográf adatkiértékelő szoftverrel nem érheti meglepetés, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, illetve az M0 autópálya-rendőrség, valamint több európai ország ellenőrző hatósága is a Tagra szoftvert használja a közúti ellenőrzések során. TAGRA.EU

 

Az Elexim 2000 óta hivatalos forgalmazója az ABB termékeinek. Gazdag tapasztalatainak, és a gyártótól kapott széleskörű támogatásnak köszönhetően a világ több országába beszállító.

A termékforgalmazás középpontjában az energetika, az energetikai rendszerek, az automatizálás, a meghajtás és az alacsony feszültségű termékek állnak.