Miért érdemes GX monitoringot választani?

 

    Erős háttérrel, sok éves tapasztalattal és hagyománnyal rendelkező cég vagyunk.
    1996-ban kezdtünk el járműkövetéssel foglalkozni,
    és azóta is kiemelkedőek vagyunk ebben a kompetitív  
szektorban.
    A bárki számára elérhető alapszolgáltatásaink mellett, szakértelmet kínálunk tervezésben
    és különleges projektek kivitelezésében.
    Egyéni funkciókat fejlesztünk: számunkra ez nem csak a profitról szól.
 
    Segítséget és konzultációt ajánlunk a megfelelő termék kiválasztásához.
    Mindig azon vagyunk, hogy kielégítsük ügyfeleink átlagostól eltérő igényeit is.
    Örömet lelünk abban, hogy kreatív   megoldást találjunk ügyfeleinknek.
    Összetett szolgáltatásokat biztosítunk jó áron, hosszú távú előnyökkel.

  Telemetriai egység

 

A GPS monitoring berendezések a hardwares részei a monitoring rendszernek, amelyek a különböző járművekre illeszthetők olyan módon, hogy egyáltalán nem is láthatóak. Ez a professzionális, „rejtett” felszerelés megakadályozza, hogy a sofőr, vagy más illetéktelen személy manipulálja a mérő- és adatrögzítő berendezést. A berendezés minden a jármű üzemelésével kapcsolatos paramétert és adatot valós időben rögzít és archivál. Ezen felül adatokat a berendezés vesz fel a jármű más külső berendezéseitől. A jármű pozíciójának megállapításához műholdas GPS rendszert, illetve, bizonyos feltételek mellett RFID technológiát használ. Az adatok ezután elérhetőek a felhasználó számára a szoftveren és az alkalmazásokon keresztül. A berendezés használatával az üzemanyag felvétel- és fogyasztás is mérhető és ellenőrizhető. Ez a szolgáltatás is rendelkezik biztonsági funkcióval. Az adatokat szoftverbe integrálja. Könnyen üzemeltethető. Számos olyan megoldást kínálunk, amely lehetővé teszi különböző típusú járműflották megfigyelését és ellenőrzését. Az egység komplex funkcióit ügyfeleink igényeinek megfelelően javasoljuk. A fejlesztés és gyártás Szlovákiában és a Cseh Köztársaság területén történik.

 A Smart TDM SzoftverA legfrissebb szoftverünk a járművek tevékenységének vizsgálatához és a gazdaságos működésének megállapításához. Új struktúrával rendelkezik, amit nagyon fontosnak tartunk, mert ez közvetlen hatást gyakorol a használatra, az alkalmazás lehetőségeire, és a munkaterhelésre. Az adat a cégek legfontosabb tőkéje, aminek  mindig védve és könnyen elérhetőnek kell lennie. Pontosan ez az, amit a szoftverünk biztosít: lehetővé teszi az információ azonnali használatát. A szoftver a legkorszerűbb távmérési egységekkel működik, valamint korábbi gyártmányú GPS egységekkel, hogy védje az ügyfeleink már hardveresített befektetéseit. Ez az integráció részben támogatja a korábbi szoftvereket, ugyanakkor ez a TDM 2010-nél régebbi szoftverek kompatibilitásának végét is jelenti. A korábbi verziókhoz viszonyítva a szoftver fejlettebb, ellenállóbb – jobb minősége, több funkciója, olcsóbb és egyszerűbb használata. A monitoring szoftver használata nem csak az ellenőrzésről, hanem az információk áttekintéséről és a megtakarításról is szól. Minél több funkcióval és alkalmazással rendelkezik a szoftver annál jobb teljesítményt,  és eredményt érhet  el.

Smart TDM legnépszerűbb monitoring funkciói

Bemutatjuk a legkifinomultabb monitoring rendszer leggyakrabban használt funkcióit. Egyszerű mégis komplex funkciókat tartalmaz, amelyek a már meglévő kereskedelmi rendszerekhez kapcsolódnak. Különleges feladatok elvégzésére szakosodott, hiszen ügyfeleink a lehető legtöbbet akarják kihozni belőle a pénzükért cserébe. Úgy tűnik, a felhasználók követelőzőek… Szerintünk, csak tudják mit akarnak, hiszen értik, és megtanulják, hogy a járművek ellenőrzése és követése szükséges és célszerű. A mi nézőpontunkból egyértelmű, hogy képesek vagyunk megfelelni az elvárásoknak, hiszen a rendszer alap- és speciális funkciókkal is rendelkezik, amelyek tehát még tovább fejlesztik az ügyfelünk vállalkozását. Ez nem csak az alkalmazásról szól, amikor „már van egy rendszerem”, hanem arról is, hogy hogyan alkalmazzuk olyan módon az alkalmazásokat, hogy az időt, pénzt, kockázatot és tervezést spóroljon… A Smart TDM szoftver egyszerűsíti a mindennapi feladatok elvégzését, az információ megosztását, követi és kezeli a járművek műveleteit, jelentéseket ír, összefoglal és kérdésekre válaszol.

  Az IS és a kereskedelmi szoftver egyesítése 

A legtöbb vállalat több specializált rendszert használ, ami egyenes arányban áll a szükséglet számával.Nincs egyetlen egy szoftver, ami kielégíthetné a vállalat minden igényét. Az adatgyűjtés az információ egyetlen egy adategységbe tömörítését jelenti. A távmérésből származó adatok integrációja megosztásra, és az információ további használatára szolgál. A szállítás és jármű üzemeltetés mind összeköttetésben áll a pénzügyi- és adminisztrációs részlegekkel további feladatok végrehajtására. A kivitelezés különböző rendszereket kapcsol össze, melyek összegyűjtik, és leegyszerűsítik az adatokat. A különböző feladatkörök egyesítése leegyszerűsíti a munkát, és azonnali működési információt nyújt. Segítséget nyújt az egész cég vezetésében, és költséghatékony. Hatással van a cég minden működési területére. A rendszereket nem véletlenszerűen kapcsoljuk össze. Különböző „világokat” csatlakoztatunk egymáshoz. Ügyfeleink segítségével olyan valós megoldást keresünk, ami minimalizálja a kivitelezés vagy jövőbeli változtatások nehézségét, és emellett javítja az adatbázis minőségét. 

    Hogyan működik a jármű ellenőrzési rendszer?A rendszer működésének alapja az együttműködés a gazdasági részlegek, a végrehajtásért felelős csapat, és az ügyfél között. A kivitelezés ideje alatt különleges figyelmet fordítunk arra, hogy az összes funkció folyamatos ellenőrzés alatt álljon figyelembe véve az ügyfél igényeit és elvárásait, illetve, hogy beérkező adatok megfelelőek legyenek. A technikai tényezőket tekintve, a rendszer az egyik legfejlettebb és összetettebb a piacon. A GPS/GSM távmérési egység a járművekre szerelhető, úgy, hogy az nem látható. Ezután a járművek egy külső GX szerverhez csatlakoznak. A jármű és a szerver közötti kommunikációt online, GPRS-en keresztül történik. Az egység az adatokat valós időben méri és gyűjti a memóriájába, ami aztán a rendszerbe továbbít, ahol feldolgozásra és raktározásra kerül a rendszer adatbázisában. A rendszer létrehoz egy ügyfél-szervert. A felhasználónak rendelkeznie kell az ügyfél SmartTDM szoftverével, amin keresztül hozzáférhet a szerverhez. Az alkalmazott szerver adatai hozzáférhetők egy API interfészen keresztül, egy webes szolgáltatás formájában..